Advert

Bigep Kapsamında Birecik Emin Saygın İlkokulu'nda Düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası

BİGEP kapsamında Emin Saygın İlkokulu'nda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı halı sahada minikler futbol turnuvası düzenlendi.
Advert

SPOR - 08-05-2024 18:45

Turnuvada 3-C ve 4-A sınıfları finale kaldı.

Final maçını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi TURĞUT,  Birecik İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali TOPÇU,  Okul Müdürü Hasan UÇAKTÜRK, okulumuz öğretmen ve idarecileri, öğrenciler ile veliler birlikte izlediler. Final maçını 4-A sınıfı kazandı.

Maç sonrası madalyaları ve kupayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi TURĞUT ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali TOPÇU öğrencilere  takdim ederek 3-C sınıfı öğretmeni Mehmet YÜCEL ile 4-A sınıfı öğretmeni Hilal UZAR'I tebrik ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi TURĞUT şunları dile getirdi: 'BİGEP kapsamında yapılan bu minikler futbol turnuvası ile sporun başarıyı artırmada çok önemli bir yerinin olduğunu ve böyle güzel etkinliklere ve hizmetlere vesile olması nedeniyle Şanlıurfa valimiz sayın Hasan ŞILDAK'a ve Birecik kaymakamımız sayın Mustafa GÜRBÜZ' e çok teşekkür ettiğini' söyledi.

Birecik İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali TOPÇU şunları söyledi: 'Gerçekten keyif alarak izledim çok güzel bir turnuva oldu. Emeği geçen başta okul müdürümüz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür turnuvalar vesilesiyle küçük yaşlardan itibaren çocukların sporu sevmeleri ve spora ilgileri sağlanmış oluyor' dedi.

Okul Müdürü Hasan UÇAKTÜRK ise düşüncelerini şöyle açıkladı: 'Öncelikle Şanlıurfa'mıza BİGEP vesilesiyle eğitim öğretimde gelişme ve değişme ile ilgili yeni bir bakış ve anlayış kazandırdığı için sayın Şanlıurfa valimize ve Birecik kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum.

BİGEP kapsamında düzenlediğimiz minikler futbol turnuvasında emeği geçen bütün idareci ve öğretmen arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Turnuva süresince halı sahayı kullanmamıza izin veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali TOPÇU' ya çok teşekkür ediyorum. Okulumuzda idareci ve öğretmen arkadaşlarla birlikte her yıl birçok etkinlik ve projeye imza atıldığını bunlardan muradın çocuklarımızın iyi yetişmesine ve gelecekte milletimize, ülkemize yaraşır bilinçli gençlik ve vatandaş olmalarına katkı sağlamak olduğunu BİGEP kapsamında yapılan bu minikler futbol turnuvasının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bahar aylarında yeni bir sinerji ve enerji oluşturduğunu, çocukların bu durumdan çok mutlu olduğunu, ayrıca böyle sportif faaliyetlerin yapılması ile teknoloji bağımlılığının da azalmasına ve önüne geçilmesine vesile olacağını' söyledi.

Öğrenci velisi Cengiz KARADAĞ şöyle konuştu: 'Emin Saygın İlkokulumuzda BİGEP kapsamında düzenlenen minikler futbol turnuvasının çok güzel bir etkinlik olduğunu böyle faaliyet ve etkinliklerin yaşlardan itibaren çocuklarımızın spor ve sportif faaliyet bilinci ve kültürü kazanmasında çok etkili olduğunu' söyledi.

Ayrıca şampiyon olan takımın oyuncusu Baran ÜZÜMCÜOĞLU şunları söyledi: ' Çok heyecanlıyım çok sevinçliyim böyle turnuva ve faaliyetleri hazırlayan okul müdürümüze, müdür yardımcılarımıza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum, böyle turnuvaların devam etmesini istiyoruz.' dedi

Advert
Günün Diğer Haberleri