Advert

ŞANSED Başkanlığına Yıldız Yeniden Seçildi

Şanlıurfa Sürücü Kursları ve Eğitimciler Derneği Olağan Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Yıldız, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Advert

GÜNCEL - 29-04-2024 21:26

Güneydoğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimciler Federasyonu’na bağlı Şanlıurfa Sürücü Kursları ve Eğitimciler Derneği Olağan Genel Kurulu bu gün gerçekleşti. Genel Kurula Güneydoğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimciler Federasyonu Başkanı Mansur Yılmaz ve delegeler katıldı.

Şanlıurfa Sürücü Kursları ve Eğitimciler Dernek binasında düzenlenen olağan genel kurulda Şanlıurfa’da faaliyet gösteren sürücü kursları başkanlarını belirledi.

çoğunluğun sağlandığı kurulda mevcut Başkan Mehmet Yıldız, güven tazeleyerek yeniden Şanlıurfa Sürücü Kursları ve Eğitimciler Derneği başkanlığına seçildi.

Şanlıurfa Sürücü Kursları ve Eğitimciler Derneği başkanlığına seçilen Mehmet Yıldız, kentte faaliyet gösteren sürücü kurslarının sorunlarının çözümü konusunda çaba göstereceklerini söyledi.

Başkan Mehmet Yıldız, olağan Genel Kurula katılan Güneydoğu Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimciler Federasyonu Başkanı Mansur Yılmaz’a günün anısına plaket takdim etti.

Advert
Günün Diğer Haberleri