Yaptığı seçim çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken AK Parti 28 dönem Milletvekili Aday Adayı olan Esma Canan Çelebi milletvekili listesine girmedeği halde şehrin dört bir yanını karış karış gezerek Recep Tayyip Erdoğan`ın projelerini anlatıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında bir gün pazarda, bir gün esnafların içinde olarak her gün halkın içinde olan Esma Canan Çelebi, gece gündüz demeden yoğun bir çalışma sergilerken iftar ve sahur sofralarına da konuk oluyor. Geniş bir destek kitlesine ulaşan Çelebi, Şanlıurfa ve Türkiye’nin geleceği için çalışacaklarını söyleyerek, seçmenlerden destek istiyor.

Çelebi Muhabirimize yaptığı açıklamada, Bugün esnafımızı ziyareti yaptım. Recep Tayyip Erdoğanın selamlarını ileterek Partimizin projelerini anlatmaya Pazar günü Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan`ın mitinge halkımızı davet ediyorum. İnşallah seçimlerde Şanlıurfa daha önceki aldığımız neticelerden çok daha iyi netice alacağımızı esnafın vatandaşlarımızın söylemlerinden belli Şanlıurfa`da‘Durmak yok yola devam diyoruz dedi.