SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2023 08:50   Güncelleme : 28-03-2023 08:56

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı  Necmettin ÇİFTÇİ; “Esnafın Sesi Olacağım”

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı  Necmettin ÇİFTÇİ; “Esnafın Sesi Olacağım”

Şanlıurfalı yılların esnafı Necmettin ÇİFTÇİ,
Şanlıurfa esnafının gözü, kulağı, sesi olacağım sloganıyla Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olarak ben de varım dedi.

İnanç turizminin gözdelerinden biri olan Şanlıurfa esnafının sorunlarının çözülmesi noktasında yıllardan bu yana siyaseten temsil eden bir milletvekili göremediğini belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Necmettin ÇİFTÇİ, Şanlıurfanın ve özellikle Şanlıurfa esnafının sesi olmak adına siyasete atıldığını belirtti. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı 
Necmettin ÇİFTÇİ ayrıca Şanlıurfa ilk kez uluslararası İslam teşkilatı tarafından 2023 yılında İslam turizm başkenti seçilmiştir. Bu yönde Şanlıurfalı esnaflar olarak Şanlıurfada çok önemli projelerin olduğunu esnaflarla zaman zaman bu konuda neler yapılması gerektiği noktasında istişarede bulunduklarını ve esnafın reel anlamda sesini duyaracağı bir siyasetçinin olmayışı sebebiyle bu yola baş koyduğunu 25 yıla yakın bir süredir Şanlıurfanın İnanç turizminin merkezi olan balıklıgöl civarında aktif bir esnaf olarak elini taşın altına koyduğunu esnafın sorunlarıyla birlikte Şanlıurfanın inanç turizmi açısından hakettiği yere gelebilmesi adına aday adayı oldum. dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı 
Necmettin ÇİFTÇİ şahsına güvenen esnaf arkadaşlarını bu kutlu yolda yalnız bırakmayacağını belirterek, Partimizin şahsıma teveccühüyle Şanlıurfa esnafı ile birlikte en az ayda bir kez yapılacak toplantılar ve istişareler neticesinde Şanlıurfa esnafının sorunlarının çözüleceği ve özellikle İnanç turizminin başkenti olması ile alakalı olarak Şanlıurfa Balıklıgöl ile Eyyüp Peygamber sabır makamı başta olmak üzere peygamberler şehrinin şanına yakışır bir şekilde elinden gelenin fazlasını Şanlıurfa ve Şanlıurfalı için yapacağını söyleyip, davamız Türkiye davasıdır Ak Partili tüm Aday adayı arkadaşlarımıza ve büyüklerimize Şanlıurfamız ve Türkiyemiz için bu sürecin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

AdminAdmin