EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-03-2023 10:20

BAKANLIKTAN ÖĞRENCİYE DESTEK MÜJDESİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğu okuyan ailelere destek sağlıyor. Bu desteklerden biri de 750 TL’lik ulaşım desteği. Peki nasıl başvuru yapılacak?

BAKANLIKTAN ÖĞRENCİYE DESTEK MÜJDESİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, öğrencilerin eğitim öğretim hayatının yanı sıra ulaşım desteğinin de sağlanması için önemli ödemeler yapıyor.

 

ULAŞIM DESTEĞİ KAÇ TL OLDU?

 

Öğrenciye verilen ulaşım desteği 2023 yılı itibarıyla 750 TL. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yanı sıra üniversite öğrencileri de ödemelerden faydalanabilecek. Yardım parasını almak isteyenlerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden destek parası için gerekli başvuru işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor.

 

BAKANLIKTAN ÖĞRENCİYE DESTEK MÜJDESİ!

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, öğrencilere destek açıklamasında ”Öğrencilerimizin eğitim hayatlarına daha rahat devam edebilmeleri adına bütün tedbirleri almaya devam ediyoruz. Ulaşım Desteği Programımız için sosyal yardım faydalanıcısı hanelerimiz, ikametgah adreslerinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza başvuru yapabilirler” ifadesini kullandı.

 

 

 

AdminAdmin