Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Ayhan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bundan tam 104. yıl önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu ilan edilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz (TBMM) kuruldu.

Bugün; ulusal egemenliğimizin, bağımsızlık ve Cumhuriyeti'mizin güvencesi olan Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yıl dönümüzdeyiz. Bugünü ve bugün dolayısıyla Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere ki; ülkece aynı milli duygular etrafında geleceğe daha güvenle bakıyor, çocuklarımızdan aldığımız umutla daha da güçleniyoruz.

Dün olduğu gibi bugün de bizlere emanet edilen bu mirasa sahip çıkmaya devam edecek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel yarınlara erişmesi için tüm imkan ve gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle gülüşleri ve enerjileri ile hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçen herkesi rahmetle anıyorum.”