GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-12-2022 13:28

Başkan Kuş: Eyyübiye’nin En Ücra Köşelerinde Var Olmaya Devam Edeceğiz

Başkan Kuş: Eyyübiye’nin En Ücra Köşelerinde Var Olmaya Devam Edeceğiz

Başkan Kuş: Eyyübiye’nin En Ücra Köşelerinde Var Olmaya Devam Edeceğiz

Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve hızla yapımına başlanan projelerin son durumunu yerinde inceledi. Tenis kortunun tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Başkan Kuş, kütüphane ve diğer sosyal donatıların temelini de önümüzdeki günlerde atacaklarını söyledi.

 

Şanlıurfa’nın nüfusu en kalabalık ilçesi Eyyübiye’nin tüm mahallelerine kalıcı yatırımlar kazandırmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Mahallesi’nde yapımına başlanan tenis kortu, eğitim otağı, botanik parkı ve peyzaj alanlarında incelemelerde bulundu.

 

Mahalle sakinlerinin taleplerini bir bir yerine getireceklerini vadettiklerini ve bu vaatlerden olan tenis kortunu bitirme aşamasına geldiklerini ifade eden Başkan Kuş, tenis kortunun yanında kütüphane ve eğitim otağının projelendirildiğini, bunun da temelini önümüzdeki günlerde atacaklarını, tenis kortu ve eğitim otağının açılışını bahar aylarında birlikte yapacaklarını dile getirdi.

 

Batıkent TOKİ Mahallesi sakinlerinin talebi olan sosyal donatı alanlarından aile otağının açılışını geçen yıl itibariyle yaptıklarını anımsatan Başkan Kuş, “Yine Batıkent TOKİ Mahalle sakinlerimizin çok amaçlı salon talepleri vardı. Onu da bitirdik, inşallah gelecek ay kendilerine anahtar teslimini gerçekleştireceğiz. Eyyübiye’nin en ücra köşelerinde varız ve var olmaya devam edeceğiz. Eyyübiyeli kardeşlerimizin taleplerini bir bir yerine getireceğiz” diye konuştu.

 

 

AdminAdmin