Her alanda uyguladığı başarılı projeler ve kalıcı yatırımlarla Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de yeniden belediye başkanı seçilen Mehmet Kuş, Millet Bahçesi’ndeki tebrik kabulünün ikinci gününde de binlerce vatandaşla buluştu.

Ramazan ayı olması nedeniyle akşam saat 20.00’den sonra düzenlenen tebrik kabulünde, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ile partinin çeşitli kademelerinde görev alan yöneticiler de yer aldı.

 

MOĞAL: AK PARTİ’YE OY VERMEYENLER PİŞMAN OLMAYA BAŞLADI BİLE

Programda bir konuşma yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, bir seçimde daha AK Parti’yi ilçede birinci parti yaptıkları için Eyyübiyelilere teşekkür etti. Moğal, Şanlıurfa’daki tüm ilçelerin AK Parti ile devam etmesini arzu ettiklerini ancak halkın kararının böyle tecelli ettiğini ifade ederek, “Yine de hepsine saygılar sunuyorum. İlçelerimizin yücelmesi için Tayyip Erdoğan’dan taraf tercihlerini kullanmaları lazımdı. Şimdi pişman olmuşlar bile” diyerek, tercihlerini AK Parti’den yana kullanan Eyyübiyelilere teşekkür etti.

İki Mehmet olarak tüm Eyyübiyelilerin emrinde olmaya devam edeceklerini dile getiren Moğal, “Eyyübiyeliler çok şuurlu davrandılar. Bizlerin de her zaman onların emrinde olacağımızı özellikle söylüyorum” diye konuştu.

 

BAŞKAN KUŞ: EYYÜBİYELİLER BAŞKAN DEĞİL, HİZMETKÂR SEÇTİ

Eyyübiye’de elde edilen seçim başarısının, AK Parti teşkilatlarının ve Eyyübiyelilerin başarısı olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da “Sizler -, bizlere sımsıkı sarılıp bırakmadınız. Hepsinden önemlisi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bırakmadınız. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Eyyübiyelilerin kendilerine başkan değil, hizmetkâr seçtiğini dile getiren Başkan Kuş, “İnşallah önümüzdeki süreçte belediyemizi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Geçen beş yılda sizlerin taleplerini dinledik, talepleriniz bizlere emir oldu. Eyyübiyemize vizyoner projeler kazandırıp, kanayan yaralarına neşter vurduk. Ustalık dönemine adımlarımızı atıyoruz” diyerek, geçen dönemdeki çalışmaların değerlendirmesini yaptı.

“Birlikte evelallah” diyerek seçimlere girdiklerini ve yola da böyle devam edeceklerini dile getiren Başkan Kuş, “Sizin desteğinize karşılık bizim mesuliyetlerimiz var. Artık görev bizde. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde sizlere hizmetkâr olacak, geçen dönemki gibi alnımızın akıyla herkesin karşısına çıkacağız" dedi.

 

Tebrik programına katılan binlerce vatandaşla kucaklaşıp, sohbet eden Başkan Kuş, yeni dönemde de halkın içinde olmaya, onların taleplerini birer birer yetiren getirmeye ve Eyyübiye’yi ihya etmeye devam edeceklerini söyledi.