Başkan Mehmet Yavuz'dan Yeni Yıl Mesajı;

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Yavuz mesajında Yaşanan tüm acıların geride kalması dileğiyle , Hoş geldin 2024…

 

2023 yılının üzücü olayları, acıları, anıları ve sevinçleriyle geride bırakarak ,aydınlık ve mutlu yarınlara dair umutlarımızla yeni bir yıla giriyoruz. 

2023 bizim için büyük bir acıyla başladı. Asrın felaketi olarak adlandırılan, çok sayıda vatandaşımızın ölmesine ve yaralanmasına yol açan deprem ile sarsıldık.Bir kez daha deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm kayıplarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. 2023’ ün son haftasında Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 kahraman Mehmetçiğimizin şehit olduğu haberi yürekleri dağladı. 12 eve evlat acısı düştü. Tüm Türkiye bu acıyı yüreğinde hissetti. Gidenlerin acısı baki ama kalanlar için bir olduk, birlik olduk.

Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyoruz. 

Buruk geçen 2023 yılının en anlamlı ve en güzel yanı ise Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü olmasıydı. Nice yüzyıllara Türkiye’m. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.

Tüm olumsuzluklardan ve kötülüklerden arınmış, acıların azaldığı, sevinçlerin çoğaldığı, şehit haberleriyle yüreklerin dağlanmadığı, ülkemize ve Türk-İslam alemine barış, huzur, esenlik getirmesi

temennisi ile ;

2024 YILINIZ KUTLU OLSUN…