CHP Şanlıurfa il başkanlığında toplanan milletvekili adayları ve Partililer kısa bir görüşmenin ardından hemen, seçim çalışmalarına CHP Şanlıurfa il başkanlığı güzergahındaki esnaf ziyaretinden  başladılar. 

Şanlıurfa'lılardan CHP Adaylarına yoğun ilgi. 

CHP Şanlıurfa miletvekili adayları:  Mahmut Tanal, müslüm Akalın, Müslim şikak, Abdullah direk, aziz Babacan ve  Partililer Esentepe mahallesi esnafını  ziyaret etti. Adaylar, Esnaf ve yoldan geçen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü
Esentepe mahallesinin ardından, 24 24 metre ve Perşembe pazarındaki alışveriş yapan vatandaşları pazar yerinde ziyaret ettiler. 

"MAHMUT TANAL: iktidar halkımızı Limon gibi sıktı"

Pazar yerinde fiyat paralarından şikayet eden vatandaşlara Mahmut anal çok ilginç bir yöntemle cevap
Verdi, limon fiyatının pahalı olmasından şikayet eden vatandaşa karşı Mahmut Tanal eline limon alıp sıkarak: " bu iktidar halkamıza Limon gibi sıktı bizleri yoksullaştırdı pazara gidemez duruma getirdin Bu durumun değişmesi için sizlerden oy istiyoruz Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu millet ittifakını hükümet yapalım, Bu seçim parti seçimi değildir ülkenin geleceği seçimidir yokluk ve varlığın seçimidir" dedi.

İFTAR SONRASI GENÇLERLE BULUŞMA VE KIRAATHANE ZİYARETLERİYLE PROGRAM DEVAM ETTİ.

İl yönetimi ve miletvekili adayları, CHP Haliliye ilçe Başkanlığının düzenlediği gençlerle buluşma programına katıldılar. Gençlerin yoğun katıldığı programa, İl başkanı Ferhat Karadağ, CHP Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve milletvekili adayları  gençlerle sohbet etti. Yaklaşık bir saat süren programın ardından, il yönetimi ve partililer milletvekili adayları ile Haliliye ilçesi erseven Mahallesi'nde bulunan kıraathaneleri ziyaret edip gençlerle vakit geçirdiler.

URFALILARIN MAHMUT TANAL SEVİNCİ!

CHP İstanbul milletvekili olduğu halde Şanlıurfa'nın problemlerini en çok dile getiren milletvekili Mahmut Tanal Şanlıurfa hemşehrileri tarafından yoğun ilgi ve sevinçle karşılandı. Mahmut Tanal gençlerle fotoğraf çekip sohbet edip. iktidar için oy  istedi.