İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Suruç ilçesini ziyaret etti

Haftalık mesaisinin bir gününü ilçe ziyaretlerine ayırmaya özen gösteren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Suruç ziyaretine eğitimin olmasa olmazlarından okul, öğretmen ve öğrenci ziyaretleriyle başladı.

Suruç 11 Nisan Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Suruç Yanaloba İlkokulu/ Ortaokulu, Büyük Ziyaret ilkokulu/ortaokulu ziyaretleri ile başlayan Suruç buluşmalarında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Sınıf ziyaretlerinde öğrenciler ile eğitim ve gelecek planlamaları üzerine sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu yaşam içerisinde hangi meslek dalını seçerlerse seçsinler donanımlı bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini, bunun içinde okumayı bırakmamaları gerektiğini söyledi.

Öğretmenler odasında öğretmen ve okul idarecilerinden okullarının genel durumu ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu öğretmenlere hitaben “muhakkak ki seçmiş olduğumuz öğretmenlik mesleği vicdani ve milli sorumluluğu büyük bir meslek. Sınıflarımızda eğitim verdiğimiz öğrencilerimizin vicdanlı, kaliteli, donanımlı bireyler olarak yetişmesi en çok da sizlerin göstereceği fedakarlıkla olacaktır. İyi insan, kaliteli insan, donanımlı insan yetiştirmek problemlerin çözüm anahtarı olacaktır. Ülkemizin sorunlarını çözecek insanlar belki de sizlerin eğitim verdiği sınıflardan çıkacaktır. Sizlerin de aynı inançla çalıştığına inancım tamdır.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, dersleri bitip evin yolunu tutan öğrenciler ile okul servisinde sohbet ederek Suruç okul ziyaretlerini sonlandırdı.