Suruç İlçe Müftülüğü, Mürşit Pınar Cami İmam Hatibi Salih Yıldız, cami merkezli etkinlilerle günün büyük bölümünü çocuklarla geçiriyor.

 

Sınırının sıfır noktasında 5 yıldır görevini severek yürüten İmam Hatip Yıldız, çocukları camiye kazandırmak için her gün farklı etkinlikler düzenliyor.

 

Yıldız, her yaştan çocukla yakından ilgilenip, kendi çabası ve çevredeki hayırseverlerin destekleriyle çocuklara hediyeler veriyor.

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ‘’Gençliğe Değer’’ projesi kapsamında her din görevlisine 10 genci emanet etmesiyle kendini bölgedeki çocuk ve gençlere adayan din görevlisi Yıldız, çizgi film, futbol, yüzme ile bahçede ders etkinlikleriyle çocukların gönlüne dokunuyor.

 

Mesleğini büyük bir aşkla yürüten İmam Hatip Yıldız, ‘’Her türlü sıkıntıya göğüs germeye çalışıyoruz. Çocuklar mutlu olunca bende mutlu oluyorum. Onları camiye kazandırmaya çalışıyorum. Bölgede yaşayanlardan da destek alıyorum. Çocuklarla artık bir arkadaş oldum, onların her türlü sıkıntısını elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum.’’ diye konuştu.