SORU 2;  Yeğeninize olan sevginizi bize anlatırmısınız ? 

MEHMET ALİ GÜNDOĞDU ; Ben yeğenim Emrah’ın sesine ve oyunculuğuna güveniyorum. Bu meslekte de kalıcı olduğuna inanıyorum. Türk dinleyicilerinin yeğenimin sesini dinlemesini tüm içtenliğimle isterim. Bu yüzden öz yeğenim olan Emrah AKPINAR’ı çok seviyorum bu yolda da başarısının devamını diliyorum.

SORU 3; Bu klibi ne zaman çekmeyi düşünüyorsunuz ? 

MEHMET ALİ GÜNDOĞDU ; Nisan ayı içerisinde çekmeyi düşünüyoruz. Ben 50 yıllık yönetmenim kısacası sinemanın temeliyim. Ben bu birikimimi Yeğenim Emrah AKPINAR için kullanacağım ve sinema tarzı bir klip çekeceğim . Bu röportaj için de Azra Hanıma teşekkür ediyorum.

 

Muhabir ; Emrah Bey merhaba , bu klibi çektirmek için efsane yönetmen Mehmet Ali GÜNDOĞDU’ya yeminini nasıl bozdurdunuz ? 

EMRAH AKPINAR ; Merhabalar Azra Hanım. İlk öncelikle bu güzel röportaj için size çok teşekkür ederim. Dayım Mehmet Ali Gündoğdu’ya yeminini bozdurmak kolay olmadı ama bana çok değer verdiği için yeminini bozdu. Bana destek verip yanımda olduğu için sizlerinde sayesinde dayıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Soru ; Peki Emrah Bey klip çekiminiz için kısaca düşüncelerinizi alabilirmiyiz ? 

EMRAH AKPINAR ; Klip çekiminin benim için hedeflerimle alakalı çok güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte bana destek olan sevgili yönetmen MEHMET ALİ GÜNDOĞDU ve bizi bir araya getirip ev sahipliği yapan NEFES SAHNESİ sahibi ZEYNEL YILDIZHAN’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yolda emeklerin karşılık bulduğu sesimle sarıldığım inandığım klibimin iyi bir başlangıç olması dileğiyle klibimi siz değerli dostlarıma bırakıyorum emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum…