Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini alarak gerek tanıtımlar noktasında gerekse de yöreye özgü ikramlarla Şanlıurfa’yı tanıtmaya devam ediyor.

 

Şanlıurfa standına olan ilgi her geçen gün artarken standa gelen ziyaretçilere tarihi yeniden yazdıran keşif Göbeklitepe, Göbeklitepe’den daha eski olduğu düşünülen Karahantepe, kentte kutsal olduğuna inanılan Halil-ür Rahman Gölü (Balıklıgöl) Urfa Kalesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ışıklandırılarak Şanlıurfa turizmine kazandırılan Kızılkoyun Nekropol alanı ve Şanlıurfa’ya özgü tarihi ve turistik alanlarla ilgili broşürler dağıtıldı.

 

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yoğun ilgi gören Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi standında çiğköfte yoğrularak ziyaretçilere ikram edildi.

 

Şanlıurfa standını ziyaret eden ziyaretçiler, kentin tarihi ve turistik alanlarından Göbeklitepe ve Balıklıgöl’ü çok merak ettiklerini ilk fırsatta Şanlıurfa’ya geleceklerini söylerken, turizmciler de emeklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.