Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla geçtiğimiz aylarda vefat eden Şanlıurfa’lı Gazeteci, Anadolu ajansı muhabiri Yasin Dikmeyi Hilvan’daki kabri başında anarak kırmızı karanfil bıraktı. 
Daha sonra, ebediyete irtihal etmiş gazetecileri de unutmayan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri sırasıyla Ömer Okutan, Önder Okutan, Coşkun Atan, İbrahim Toru’nun da kabirlerini ziyaret ederek hem dua etti, hem de mezarlarına birer çiçek bıraktı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla sosyal etkinliklerinin devam edeceğini belirten Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar cemiyeti Başkanı Reşit Öncel, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü Saat:14:00’te Şanlıurfa TED Kolejinde Öğrencilere yönelik “Kariyer günleri” programı kapsamında seminer yapacaklarını belirtti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü etkinliklerini, Karaköprü 35 metre Coffee Art’a saat: 20:30’da  “ŞİİR AKŞAMLARI” adlı bir şiir gecesi düzenleyeceklerini de ifade eden Başkan Öncel, yapılacak olan programa Tüm Şanlıurfalı vatandaşları davet etti.
Başkan Öncel;”10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla geçen yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Bu gün Ebediyete İrtihal etmiş Şanlıurfalı Gazetecilerimizi Kabirleri başında anarak dua ettik. Mekânları cennet olsun.
Yine etkinliklerimiz kapsamında, TED Kolejinde Öğrencilerimize yönelik “Kariyer günleri” programı kapsamında seminer yapacağız. Cemiyetimizin üyeleri burada Bir Çok Gazetecilik alanında deneyimlerini öğrencilerimize aktaracak.
Programımıza Karaköprü 35 metre Coffee Art’a saat: 20:30’da  “ŞİİR AKŞAMLARI” isimli bir şiir gecesi programıyla devam edeceğiz. Burada birçok gazeteci ve bu mesleğe gönül vermiş kardeşlerimizle bir araya geleceğiz.
Bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü dolu, dolu geçireceğiz. Bu Programların hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrı, ayrı teşekkür ediyor, Tüm Gazeteci Arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyorum” dedi.