Bölgenin kanaat önderlerinden ve önceki birçok dönem milletvekilliği yapmış olan Seydi Eyyüpoğlu’nun eşlik ettiği ziyaretlerde “Doğru Adımlarla Yola Devam” sözü alındı. 

Haliliye ilçesine bağlı; Umut, Çukuduroç, Oğuzbey, Perşemebe, Yeniköy, Yeşiltepe, Altıntepe ve Şeyhçoban kırsal mahallesinde ziyaretlerinin ardından bir açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu,  “Allah’ın izniyle Şanlıurfa’mızda sandıkları patlatacağız” dedi.

Eyyüpoğlu, “ 14 Mayıs seçimlerinde gümbür gümbür geliyoruz dediğimiz seçim çalışmalarına başladık. Aday tanıtım programımızı yaparak. Haliliye İlçemize bağlı Kırsal mahallerinde çalışmalarımıza başladık. Halkımızın teveccühü çok çok yüksek, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgileri hat safhada. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’mızda sandıkları patlatacağız” şeklinde konuştu. 

Öte yandan ziyaretlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Eyyüpoğlu’na Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Faruk Aksoy, Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Faruk Aksoy ile Ali Felhan, ve AK Parti Haliliye İlçe Yönetim kurulu üyesi Abdülkadir Aksoy eşlik etti.