Neçirvan Barzani, tüm Kürdistan, Irak ve dünya Müslümanlarının Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Kürdistan, Irak ve dünyadaki tüm Müslümanları yürekten kutluyorum. Bu ayın huzur ve istikrar getirmesini, herkese iyilik, mutluluk ve huzur kaynağı olmasını diliyorum. Bu mübarek ayın gelişi, hepimiz için dayanışmayı, hoşgörüyü teşvik etsin. İyilik ve yüksek insani değerler, barış ve vatan uğruna birlikte çalışmak için bir fırsat ve teşvik olsun. Allah milletimizi ve vatanımızı korusun, herkesin tuttuğu oruçları ve ibadetleri kabul etsin” dedi.

Başbakan Mesrur Barzani: Müslümanları kutluyorum

 

Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani de Ramazan mesajı yayınladı. Başbakan Barzani mesajında, “Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle Kürdistan'daki ve dünyadaki tüm Müslümanları en içten dileklerimle kutluyorum. Cenab-ı Allah'tan dualarımızın, oruçlarımızın ve ibadetlerimizin kabulünü, mübarek Ramazan ayının dünyaya refah getirmesini, dünyadaki sefalet ve krizlerin sona ermesini diliyoruz” dedi.

 

“Ramazan ayını tebrik ediyorum”

 

Başkan Mesud Barzani de yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

 

“Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Kürdistan, Irak ve dünyadaki tüm Müslümanların mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah'tan herkesin tuttuğu oruçları ve dualarını kabul etmesini, bu mübarek ayı insanlarımıza bereket ve huzur kaynağı kılmasını diliyorum.”