İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Çarşıda bulunan ve yüzlerce esnafın bulunmuş olduğu Kunduracılar Pazarındaki esnaflarını ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de hayırlı işler dileklerinde bulunduktan sonra, bol kazançlar diledi. 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Partiden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında bugün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekânlarında bulunan birçok çarşıyı gezerek esnafla kucaklaşan Aday Yetim,” vatandaş ve esnafla bir araya gelerek hayırlı işler dileklerinde bulunarak sorunlarını yerinde dinledi.”
Haşimiye Meydanı, Akarbaşı, Marangozlar Çarşısı ve Kunduracılar Çarşısı, gezerek esnafla bir araya gelen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, yine takdir topladı. Kunduracılar Çarşısında bulunan tüm esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.
Eyyübiye ilçesinde bulunan Kunduracılar Çarşısını ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Partiden Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, vatandaşlara gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlara hizmet etmek için elinden geleni yaptığını belirten İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, halkın her şeyin en iyisine layık olduğunu vurguladı.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in Kunduracılar Çarşı esnafı ziyaretine İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Hamcan, İYİ Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Enver Keskinbıçak ve parti yöneticileri eşlik etti.