Karaköprü Belediyesinin çocukların boş zamanını verimli bir şekilde değerlendirmesi için açtığı spor kurslarında gerçekleştirilen etkinlikle Yerli Malı Haftası kutlandı. 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan ve 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' olarak geçen hafta dolayısıyla Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından spor kurslarına devam eden çocuklar için ‘Yerli Malı Haftası’ etkinliği düzenlendi.

 

 Seyrantepe Mahallesinde bulunan kapalı spor salonunda gerçekleşen etkinliğe Karaköprü Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Salıcı, tesis sorumluları, spor kursları antrenörleri, kurslara katılan öğrenciler ile velileri katıldı. Spor kurslarına katılan çocukların bir araya gelip kaynaşması ve yerli malı konusunda farkındalık oluşması için getirilen etkinlikte öğrencilere antrenörler tarafından birlik ve beraberliğin önemi, yerli malı kullanımı ile israftan kaçınma konularında bilgilendirme yapıldı.

 

 Herkesin evinden getirdiği yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği etkinliğin sonunda spor kursları öğrencileri, antrenörleri ve davetliler günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.