Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şubesini ziyaret etti

 

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şube Başkanlığını ziyaret etti.

 

Dernek binası önünde karşılanan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz'u ziyaret etti.

 

Dernek binasında gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, gazi ve şehit ailelerini selamlayarak, gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu her daim, gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, "Yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı il Jandarma Komtanımız Tuğgeneral Mücahit Avkıran paşama şahsım ve tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.