9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günlerinde saat 11.00 – 19.00 arasında Ankara ATO Congresium’daki Ankara Kitap Fuarında yeni kitabını imzalayacak olan Güzelgöz bütün dostlarını ve okurlarını fuara davet etti.

 

“İmza Buluşması” başlığı ile fuar duyurusunu sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşan Yazar Osman GÜZELGÖZ programla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

“Bu hafta Cumartesi ve Pazar günleri ATO Kongre Merkezindeki Ankara Kitap Fuarında olacağız. Okurlarımız ile buluşup sohbet edecek ve yeni çıkan Kendi Kendimize Koçluk Kitabı isimli yeni kitabımızı ALFA – EVEREST Yayın Grubu standında imzalayacağız. Bize bu imkânı sağlayan ALFA Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Faruk Bayrak Bey’e ve bu organizasyona emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Kitap Fuarından sonra yine önemli ve ciddi bir fuar olan Ankara Kitap Fuarında da kitap imzalayacak ve fuarı ziyarete gelen dostlarımız ve okurlarımızla sohbet etmek imkânı bulacağız.

 

Fuarın son 2 günü 9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günleri bütün kitap severleri kitaba, sohbete ve kendi kendimize koçluk yapmaya davet ediyorum.”