Şanlıurfa birinci sıra adayı Bakan Bekir Bozdağ ile AK Parti Milletvekilleri adayları bugün Şanlıurfa'da vatandaşlarla buluştu. Çevre il ve ilçelerden çok sayıda katılımın bir araya geldiği AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Programı 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, eski vekiller, milletvekili aday adayları ve parti kademeleri ile birlikte saatler öncesinden salona gelen vatandaşlar, Bakan Bozdağ ve vekil adaylarının salona girişini coşku ile karşılarken; buradaki program İstiklal Marşı ve Aday Özgeçmişlerinin okunması ile başladı. Ardından kürsüye gelerek gençlere seslenen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, "Şanlıurfa kararını verdi. Bu mükemmel tablo da bunun göstergesidir" dedi. 

"BAŞKAN ERDOĞAN'IN URFALILARA SELAMI VAR"
Ardından tüm katılımcılara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bakan Bekir Bozdağ, "Özellikle Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını sizlere iletmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın emaneti adaylar olarak geldik. Onun Urfalılara olan sevgisi ile geldik. Allah'ın izni ile bundan sonra biz de Urfa'da hep birlikte Türkiye Yüzyılı için, Şanlıurfa için doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz" şeklinde konuştu. 

"URFALI KİMİN YANINDA DURACAĞINI BİLİYOR"
14 Mayıs seçimlerinin önemine de değinen Bakan Bozdağ,  konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfalılara özel bir sevgisi ve ilgisinin de olduğunu sözlerine ekleyerek "Önümüzdeki seçim büyük bir seçimdir. Esasında küresel emperyalistlere karşı yerli ve milli duruşun mücadelesidir bu seçim. Bir yanda 6 bin 100 kilometrelik bölünmüş yol ağını 28 bin kilometreye çıkarmış Recep Tayyip Erdoğan var, diğer tarafta İstanbul'dan Ankara'ya yürümüş bir Kılıçdaroğlu var. Şimdi kime güveneceğiz. Yerli ve milli otomobili kazandırmış Sayın Erdoğan var ve diğer yanda 'yapamazlar edemezler' diyen zihniyeti temsil eden Kılıçdaroğlu var. Urfalı palavra atanın mı, sözünü tutanın mı yanında duracak. Ve biz hazırız diyoruz. Onun için hemen şimdi diyoruz" ifadelerini kullandı. 
"Yine Başkan Erdoğan" sözlerinin yankılandığı tanıtım programı toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.