ŞANLIURFA NEVALİ HOTEL GRUP DANIŞMANI GÖREVİNE GETİRİLEN ERCAN SAYGI, ŞANLIURFA’DA GÖREV YAPAN YEREL VE ULUSAL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

 

Nevali Hotel’de gerçekleşen toplantıda konuşan Ercan Saygı, Şanlıurfa’nın kalkınması ve tanıtılması için basın mensuplarından destek istedi.

Ülkenin değişik şehirlerinde oteller açmayı planladıklarını söyleyen Ercan Saygı, “Nevale Hotel olarak bir marka değeri yaratmak, yönetim kuruluyla paylaştığımız konulardan bir tanesi. Nevale Otel'de ilk çalışmalarımızı başlatacağız. Bu çalışmanın akabinde, ülkenin değişik şehirlerinde oteller açmayı planlıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARLA BÖLGE İNSANINA İSTİHDAM SAĞLAYACAKLARINI BELİRTEN SAYGI, “BASIN AÇIKLAMASINDA KONUŞAN ERCAN SAYGI, “BURADAKİ AKADEMİK ÇALIŞMALARDA HARRAN ÜNİVERSİTESİ'NİN VE SİZ DEĞERLİ BASIN MENSUBU ARKADAŞLARIMIN YÖNLENDİRMELERİYLE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM. BÖLGENİN İNSANINA BİR İSTİHDAM KATKISININ DA OLACAĞINA İNANIYORUM” İFADELERİNİ KULLANDI.

“BİZLERİ ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN MUTLULUK DUYUYORUM”

Son olarak toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkürlerini ileten Ercan Saygı, “Aynı zamanda eğitmenlik de yapacağımız için, yeni yeni sektöre atılacaklara da katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Bugün tanışma yemeği olarak ilk sizlerle tanıştım. Bölgenin sesi olduğunuzu bilen bir insanım. Benim için sizler ayrı bir değeri taşıyorsunuz. Bizleri onurlandırdığınız için mutluluk duyuyorum” diye İfade etti