Şanlıurfa Valiliği, Yarından İtibaren Şanlıurfa’nın Yüksek Kesimlerinde Kuvvetli Karla Karışık Yağmur Ve Kuvvetli Kar Yağışının Etkili Olacağı Uyarısında Bulundu.

Şanlıurfa Valiliği, 26 Ocak 2024 Cuma Günü İtibariyle Şehrin Yüksek Kesimlerinde Kuvvetli Karla Karışık Yağmur Ve Kuvvetli Kar Yağışının Beklendiğini Duyurdu.

 

Şanlıurfa Valiliği 26 Ocak 2024 Cuma Günü Sabah Saatlerinden İtibaren, Haliliye, Karaköprü, Halfeti, Hilvan, Siverek, Viranşehir, Bozova, Eyyübiye, Suruç, Harran, Birecik, Ceylanpınar, Akçakale İlçelerinde Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağışı Beklendiğini Duyururken Vatandaşları Tedbirli Olmaları Konusunda Uyardı.

 

Şanlıurfa Valiliği’nden Yapılan Duyuruda Şu İfadelere Yer Verildi: 26 Ocak 2024 Cuma Günü Sabah Saatlerinden İtibaren Şanlıurfa'nın Kuzeyinde (Haliliye, Karaköprü, Halfeti, Hilvan, Siverek, Viranşehir, Bozova) Kuvvetli Karla Karışık Yağmur Ve Kar Yağışı (10-20 Cm Kar Örtüsü), Şanlıurfa'nın Güneyinde İse (Eyyübiye, Suruç, Harran, Birecik, Ceylanpınar, Akçakale) Kuvvetli Yağmur Ve Sağanak Yağış Beklenmektedir. Ulaşımda Aksamalar, Görüş Mesafesinde Azalma, Buzlanma Ve Don Olaylarına Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olunmalıdır. Kamuoyuna Önem Ve Saygıyla Duyurulur Denildi