GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 10:47

SPORA DEĞER KATANLAR ÖDÜLÜ BAŞKAN BEYAZGÜL’E

Şanlıurfa’da spora ve gençliğe yapılan yatırımlarla gençliğe öncü olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Spora Değer Katanlar’’ ödülüne layık görüldü. Başkan Beyazgül ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.

SPORA DEĞER KATANLAR ÖDÜLÜ BAŞKAN BEYAZGÜL’E


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor’’ paneline Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile belediye başkanları katıldı.

 

20.6 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençliğe yönelik yapılan yatırımlar paylaşıldı. Kentte 100’e yakın spor tesisi ile Şanlıurfalı gençlerin sporla buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Spora Değer Katanlar’’ ödülüne layık görüldü

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Spora Değer Katanlar’’ ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden aldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde Tesisleşme ve Gençlik Hareketi Proje Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ını elinden almıştı.

AdminAdmin