Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında emekliye ayrılan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuğa, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'a veda ziyaretinde bulundu.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında emekliye ayrılan  20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuğa, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'a veda ziyaretinde bulundu. Dernek Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Yavuz, YAŞ kararları kapsamında emekliye ayrılan Tuğgeneral Ağbuğa ile sohbet etti.

Dürt  yıllık görev süresince sık sık şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldiğini belirten Ağbuğa "Sizleri tanımaktan ve birlikte olmaktan her zaman onur ve şeref duydum. Aziz şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz olarak sizler, bizler için birer kutsal emanetlersiniz. Her zaman mutlu ve acı günlerinizde yanınızda olarak destek olamaya çalıştık. Bugün, Şanlıurfa'dan ayrılmanın hüznünü yaşarken, gönlümüz her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacak." diye konuştu.

Başkan Mehmet Yavuz, yaptığı çalışmalardan dolayı Ağbuğa'ya teşekkür ederek, "Görev süresince üstün başarılı bir şekilde görevini ifa etmesinden dolayı teşekkür ederek. Aileniz ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir emeklilik hayatı diliyorum." ifadelerini kullandı