Şanlıurfa'da maddi zorluklarla karşılaşan ailelere destek sunan Ülkü Ocakları, şehir merkezinde kurulan yardım çadırıyla Sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Muhammed Enes Yılmaz, yapılan yardımlar hakkında şu açıklamalarda bulundu: "2023 yılında deprem ve sel felaketleri milletimizi derinden sarsarak zorlu bir süreç yaşattı. Ancak, Allah'a şükür, Büyük Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek bu büyük acıları geride bıraktık. Bu zor günleri aşmak için el birliğiyle çabaladık. 2023' yılında ki deprem ve sel felaketlerinin açtığı büyük yaralara rağmen, birlik ve beraberlik ruhuyla ayakta kalmayı başardık.

 

Bu yıl da Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak, özverili çalışmalarla Sosyal Sorumluluk Projelerimizi sürdürüyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın üşmemesi için Sosyal Yardımlaşma ve Kışlık Giyim Çadırımız, Eski Askeri Gazino Alanı'nda hizmete girmiştir. Bilge Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emriyle, sosyal sorumluluk çalışmalarımızı sürdürerek Büyük Türk Milleti'nin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik ruhumuzla, geçmişte yaşadığımız zorlukları birlikte aşmanın gücünü hissediyoruz. "

 

Bu açıklamalarla birlikte Ülkü Ocakları, toplumun dayanışma ruhunu yükseltmeye ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya kararlı bir şekilde devam ediyor.

İBRAHİM UYGUR GAFFAR KAYMAZ