Urfa'nın Son Şehidi Kızıltaş'ın Ailesinden Yavuz'a Teşekkürler Ziyaret

 

26.11.2023’de Pençe-Kilit Operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Şanlıurfa'nın son şehidi Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın Ailesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti.

 

Ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Mehmet Yavuz, “Vatan ve toprak sevgisi anne baba sevgisi kadar kutsaldır. Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz. Ve her zaman yanınızda olacağız” dedi.

 

Pençe Kilit operasyon bölgesinde hain pususu sonrasında şehit düşen Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın Ailesi Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret etti. Baba Halil Anne Şekha Eşi Fatma Kızıltaş yanı sıra kardeşleri eşlik ettiği ziyarette; ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Yavuz, şehit annesinin elini öptü. Ziyarette, Başkan Mehmet Yavuz’a teşekkür eden Baba Halil Kızılaş Şehit haberinde, cenaze merasiminde, cenaze defin işlemlerinde, 4 gün boyunca taziyede ve taziye yemeğinde, kadar pek çok konuda yanımızda oldunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. Şehit Fevzi Kızıltaş ile ilgili hatıralar sebebiyle zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette Başkan Mehmet Yavuz, ‘Halil Amcam’ diye hitap ettiği şehit babasına “ Allah şehidimizden ve nice vatan şehitlerimizden razı olsun. Sizler, bizlere şehidimizin emanetisiniz. Gece gündüz demeden her zaman arayabilirsiniz. 

Bizler de bu güne kadar olduğu gibi sizleri sık sık ziyaret etmeyi sürdüreceğiz” dedi.