Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe bir tutum sergileyen Vali Hasan Şıldak, dün de Atatürk Bulvarı'ndaydı. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile birlikte esnafı ziyaret eden ve 'bol kazançlı işler' dileklerinde bulunan Vali Şıldak, güzergahı üzerinde vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların ve ailelerinin Kadir Gecesi'ni de tebrik eden Vali Şıldak'a Şanlıurfalılar da yoğun ilgi gösterdi.

Vali Hasan Şıldak'ı her defasında aralarında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten vatandaşlar, tutumundan dolayı Vali Şıldak'a teşekkür etti. İl merkezi, ilçe ve kırsallara yönelik ziyaretlerinin yoğunlaşarak devam edeceğinin altını çizen Vali Şıldak ise "Medeniyetin ve kültürün şehri Şanlıurfa'mızda bir bahar gününde vatandaşlarımızla tekrar bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Şanlıurfalı vatandaşlarımızın devletine ve milletine olan bağlılıkları; bizlerin bu tür ziyaretlere daha çok önem vermemize ve daha sıkı bağlar kurmamıza vesile oluyor. Buluşmalarımıza ve ziyaretlerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Vali Şıldak, esnaf ziyareti öncesinde Valilik personeli ile bir araya gelerek dokuz günlük bayram tatili öncesi personelinin bayramını tebrik etti.