Vali Hasan Şıldak, yoğun ilgi gören Valilik Bayramlaşma Programının ardından bayramlaşmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Valilikteki bayramlaşma programının ardından ilk olarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Vali Şıldak; hasta, hasta yakınları ve bayramda da mesailerine devam eden sağlık çalışanlarının bayramlarını tebrik etti. Fedakârca görevlerini sürdüren sağlık personelinin bayramını kutlayan Vali Şıldak daha sonra Aile ve Sosyal hizmetler Müdürlüğüne bağlı Balıklıgöl Erkek Çocuk Evi ile Cennet Kız Çocuk Evinde kalan çocuklarla bayramlaştı.

 

Diyarbakır yolu üzerinde bulunan uygulama noktasına da giderek burada görevli polis ve jandarma personeli ile bayramlaşan Vali Şıldak, görevli polislerin 10 Nisan Polis Gününü de kutladı. Uygulama noktasından geçen araçlarda bulunan vatandaşlara çikolata ikramında bulunarak bayramlarını tebrik eden Vali Şıldak, sürücülerden kurallara uymalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını istedi.

 

Şanlıurfalı vatandaşların huzuru için bayramda da görev yapan kamu görevlileriyle bayramlaşma turuna devam eden Vali Şıldak’ın bir sonraki durağı 112 Acil Çağrı Merkezi oldu. Vatandaşların acil durumlarda aradığı tek numara olan 112 Acil Çağrı Merkezinde görevli personelle tek tek bayramlaşan Vali Şıldak, sahada çalışan sağlık ekiplerinin bayramını telsiz anonsuyla kutladı. Vali Şıldak; “112 istasyonlarımızda görev yapan bütün sağlık personelimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Sizler vatandaşlarımıza en zor durumlarında en hızlı hizmeti vermek için gayret gösteriyorsunuz. Her birinize teşekkür ediyor, bütün mesai arkadaşlarınıza ailelerinizle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

112 Acil Çağrı Merkezinde bulunan Emniyet Müdürlüğü haber merkezini de ziyaret eden Vali Şıldak, telsiz anonsuyla il genelinde görevli polislere seslenerek; “Şu anda görevleri başında bulunan polis teşkilatının tüm mensuplarının Ramazan Bayramlarını ve 10 Nisan Polis Günlerini tebrik ediyorum. Değerli mesai arkadaşlarım; sizler ilimizde huzurun ve güvenliğin teminatı için 7/24 esasına göre özveriyle sahada çalışan, önleyici kolluk hizmetlerini ifa eden polis gücümüz olarak her türlü takdire layık ve yüksek bir performansla alanda çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Bu vesileyle hepinize başarılar diliyor, bayramınızı bir kez daha kutluyorum” dedi.

 

Gün sonunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Jandarma Özel Harekât Tabur ve Haliliye Asayiş Komando Bölük Komutanlığını da ziyaret eden Vali Şıldak, buralarda görevli güvenlik güçlerinin bayramlarını tebrik ederek aileleriyle sağlıklı ve mutlu günler diledi.