Vali Hasan Şıldak, yoğun bayram programına Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in eşliğinde Dergâh Camiinde bayram namazı ile başladı. Dünden itibaren Genel Kurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları eşliğinde sürdürdüğü temaslarını bugün içerisinde tamamlayan Bakan Yaşar Güler'i havalimanından uğurlayan Vali Şıldak ardından Polisevi'ne geçerek Emniyet güçleri ile bir araya geldi.

Türk Polis Teşkilatı Kuruluşunun 179'uncu Yılı ve Polis Haftası kapsamında düzenlenen buluşmada tüm emniyet personellerini tebrik eden Vali Şıldak, Şanlıurfa'da huzur ve güvenin teminatı olan emniyet çalışanlarının büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

 

"Polisimiz toplumumuzun aynı zamanda rehberidir"

Ramazan Bayramımızı ve Polis Haftamızı kutluyorum. Tarihi yüzyılı aşmış ve sürekli olarak kendini geliştiren Polis Teşkilatımız; işlevsel olarak toplumumuzun sıkıntıda kalmış tüm kesimlerinin derdine yetişen, sadece önleyici ve güvenlik değil vatandaşımızın sosyolojik ve psikolojik olarak sürekli olarak aradığı bir rehberdir. Sizlerle Şanlıurfa'mızda çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 7 gün ve 24 saat esasına göre yaptığınız hizmetlerinizi ben çok iyi biliyorum. Her türlü dönemde görevlerini en iyi şekilde yapan tüm Polislerimizi tebrik ediyorum. Teşkilatımız aynı zamanda içindeki çürükleri 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ayıklamış ve bu süreci başarı ile tamamlamıştır. Teşkilatımız Darbe Girişimi olmadan önce bazı emperyal güçlere uşaklık etmiş olan ancak sonrasında bunu çok iyi ayıklamış bir kurumumuzdur. Şehrimizde çok güzel bir koordinasyonla çalışmalar yürüten personelimize ben tekrardan teşekkür ediyor, Polis Haftamızı kutluyorum" dedi.

Vali Şıldak'ın konuşmasının ardından kahvaltıya geçildi ve program aile fotoğrafının alınması ile tamamlandı.