Başkan Beyazgül mesajında “ Gençlerimizin, çocuklarımızın yaz tatili bugün itibari ile sona erdi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için okul zili bugün çaldı. 2022-2023 eğitim - öğretim sezonu dolayısıyla şehrimizde yaz tatilinin ardından tekrar okullarıyla, arkadaşlarıyla, sıralarıyla ve öğretmenleriyle buluşan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

 

Öğrencilerimizin tamamının bilimsel değerlere önem veren, geleceği gören, zihni açık bireyler olmasını diliyorum. Bu kapsamda bizler de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlik merkezleri, spor salonları, teknoloji ve inovasyona dayalı eğitimler, kütüphanelerimizle öğrencilerimizin yanında olmaya, onların her açıdan gelişimlerine imkân oluşturmaya devam edeceğiz.

 

Bilime ve teknolojiye dayanan, günümüz teknolojisini yakından takip eden gençlerimiz, öğrencilerimiz için Şanlıurfa’da Bilim ve Teknoloji Merkezi inşaatımız hızla yükseliyor. Tamamlandığı takdirde öğrencilerimizin, gençlerimizin tamamı bu merkezde bilimle iç içe zaman geçirme fırsatı yakalayacaklar.

 

Şanlıurfa'nın Türkiye'nin en genç şehri olduğunun bilinciyle gençlerimize yönelik yatırım ve hizmetlerimize devam edeceğimizin altını bir kez daha çizerek atacağımız her adımda siz öğrenci kardeşlerimizin düşüncelerinize her zaman önem vermeye devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, ilk kez okula başlama heyecanı yaşayan öğrencilerimiz başta olmak üzere yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, onlara başarılı bir gelecek temenni ediyorum”