Balıklıgöl Şiir Akşamları İbrahim Sadri İle Başladı

Balıklıgöl Şiir Akşamları İbrahim Sadri İle Başladı

YEREL - 30-09-2022 14:04

Balıklıgöl Şiir Akşamları İbrahim Sadri İle Başladı

 

 

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen Balıklıgöl Şiir Akşamları, ünlü şiir yorumcusu İbrahim Sadri’nin şiir dinletisiyle başladı. Birbirinden güzel şiirleri canlı müzik eşliğinde yorumlayan İbrahim Sadri, şiir severlerin büyük beğenisini kazandı.

 

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği, 29-30 Eylül ve 1 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek Balıklıgöl Şiir Akşamları’nın açılış töreni, İbrahim Sadri’nin şiir dinletisiyle başladı. Balıklıgöl amfi tiyatroda gerçekleşen etkinliğe, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti İlçe Başkanvekili MehmetKarademir, AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri,  mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Eyyübiye Belediyesi’nin hizmet ve faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filmiyle başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Kuş, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olan Eyyübiye’de en büyük önemi gençlere verdiklerini hatırlattı. Eyyübiye gençliği için yapılan yatırımlara dikkat çeken Başkan Kuş, “Şu anda otuza yakın halı sahanın ihalesi gerçekleştirildi. Bu ay sonunda hem temel atılacak hem de yapımına başlanacak. Yine evlatlarımız için 500 seyirci kapasiteli futbol sahasının ihalesini yaptık, onu da yakın bir zamanda açacağız” dedi.

 

“Ben, evlatlarımızın başkanı değil ağabeyi gibi davrandım, kalan zaman zarfında da onlar için gayret ve şevkle çalışmaya devam edeceğim” diyen Başkan Kuş, Balıklıgöl Şiir Akşamları’na katılanlara teşekkür etti.

 

Başkan Kuş’un selamlama konuşmasının ardından sahneye çıkan İbrahim Sadri, birbirinden güzel şiir yorumlarıyla geceye renk katarken, Şanlıurfa, şiir, edebiyat ve vatan sevgisi gibi konularda duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

 

Başkan Mehmet Kuş’un vatandaşların arasında seyrettiği şiir dinletisi, İbrahim Sadri’ye çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

 

Balıklıgöl Şiir Akşamları’nın ikinci günü olan 30 Eylül 2022 Cuma saat 20.00’de şair Nurullah Genç, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de ise Serdar Tuncer Balıklıgöl önünde şiir severlerle buluşacak.

DİĞER HABERLER
Kadını darp eden şahıs yakalandı

Kadını darp eden şahıs yakalandı

27-03-2024 - YEREL

Gençlerin Desteğiyle Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii Yeniden Açıldı

Gençlerin Desteğiyle Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii Yeniden Açıldı

26-03-2024 - YEREL