Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 10 futbol okulu ile birlikte UEFA Foundation, Bünyan Derneği ve Büyükşehir Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen futbol şenliğinde 1.000 sporcuyla futbol turnuvasının startı verildi. Başkan Beyazgül gençlerimize inanıyor onları her platformda desteklemeye devam ediyoruz dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen futbol şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 10 futbol okulunda eğitim alan yaklaşık bin sporcu katılım sağladı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de beraberinde AK

Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, UEFA Foundation, Bünyan Derneği yetkilileriyle birlikte sporcularla bir araya geldi. Gençler, Başkan Beyazgül’e tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulunurken Başkan Beyazgül de gençlerle yakından ilgilendi.

 

GENÇLİĞİN ŞEHRİ ŞANLIURFA’DA BÜYÜKŞEHİR GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR

 

 Her zaman gençlerin yanında olduklarının altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Burada gençlerimizin heyecanını, sevincini görüyorsunuz. Gençlerimizi fizik olarak geleceğe hazırlama çabası içerisindeyiz. Bugün burada bizi en mutlu eden şey çocuklarımızın, gençlerimizin mutluluğudur. Gençlerimizin geleceğe heyecan ve sevinçle bakması çok önemlidir. Bütün çocuklarımızın ailelerine selamlarımızı iletiyoruz. Biz bu çocuklarla gurur duyuyoruz. İnşallah buradaki çocuklarımız geleceğin önemli sporcuları, önemli dâhileri, bilim adamları, ticaret ve ekonomide Şanlıurfa’yı Türkiye’nin gündemine oturtacaklar. Gençlerimizle birlikte olmak da bizlere ayrı bir enerji katıyor.” İfadelerine yer verdi.

 

CEVHERİ, “BUGÜNÜN GENÇLERİ YARINLARI İNŞA EDECEK”

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise ,” Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün duygularına katılmamak mümkün değil. Geleceğimizi, yarınlarımızı inşa edecek bu güzel çocuklarımızı burada görmek spor etkinliği içerisinde görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu programın düzenlemesinde emeği geçen Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm proje ortaklarına teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

Yaklaşık bir saat süren ve şenlik tadında geçen buluşmada futbol turnuvasının da startı verildi. Turnuva kapsamında destek veren kuruluşlar tarafından sporculara forma ve futbol topu da dağıtılacak.