BAŞKAN CANPOLAT, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonasında mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olan sporcularla bir araya geldi. Sporcuları tebrik edip, ödüllendiren Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi her zaman olduğu gibi gençlerin ve gençliğin yanında, gençliğe yatırımlarımız devam ediyor” dedi. 

GÜNCEL - 12-05-2023 11:50

BAŞKAN CANPOLAT, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Kick Boks Şampiyonasından madalyalarla dönen sporcularla bir araya geldi.

Ocak ayında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında ter döken Haliliye Belediyespor bünyesinde yetişen gençler, katıldıkları müsabakada verdikleri mücadeleleriyle takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonaya damga vuran 8 sporcu, aldıkları altın madalyalar ile Başkan Mehmet Canpolat’ı ziyaret etti. Sporcuları ve antrenörlerini kabul eden Başkan Mehmet Canpolat, gençleri tebrik ederek, her zaman sporcunun yanında olduklarını kaydetti. 

Gençleri ödüllendiren Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Haliliye Belediyesi her zaman olduğu gibi gençlerin ve gençliğin yanında, gençliğe yatırımlarımız devam ediyor. Bu doğrultu çerçevesi içerisinde, spor kurslarımız var. Kick Boksla ilgili olarak değerli Murat Akaltun hocamla birlikte, sporcularımız hamdolsun, hem kendileri hem antrenörlerimizle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Avrupa gerekse Dünya müsabakalarında hep birincilikle, hep altın madalyalarla döndüler. Biz de, Türkiye Cumhuriyetimizin bayrağını, Şanlıurfa’mızı ve Haliliye Belediyemizi gururlandırdıkları için kendilerini ödüllendirdik. Yeni bir müsabakaya tekrar gidiyorlar. İnşallah İstanbul’da yine bir Dünya müsabakası gerçekleşecek. Ben değerli hocamız Murat Akaltun’a, ekibine ve buradaki değerli kardeşlerime, sporcularıma teşekkür ediyorum. İnşallah yine altın madalya alarak dönüp, Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin bayrağını göndere çekecekler. Ben buradan kendilerini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.”

Haliliye Belediyespor Kick Boks Antrenörü Murat Akaltun ise Başkan Mehmet Canpolat’a her zaman verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Hedeflerinin, İstanbul’da düzenlenecek olan müsabakada Dünya Kupasını almak olduklarını belirten Akaltun, “Öncelikle her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı olduğu günden bugüne, her zaman gençliğin yanında, her zaman gençliğin önünü açan, gençliğe gerçekten önem ve değer verdi. Biz de Haliliye Belediyesi Kick Boks Takımı olarak, Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, Haliliye Belediyesi olarak Türkiye Şampiyonu olduk. İnşallah 17 ve 21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak Dünya Kupasında da yine Haliliye Belediyesi olarak hem Şanlıurfa’mızı hem Belediyemizi temsil edip, orada da şampiyon olacağız. Başkanımıza, gençliğe, spora ve sporcuya verdiği önemden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

Şampiyon sporcularla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Mehmet Canpolat’ın, 17-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Dünya Kupası için de başarılar dileyerek, sporcuları tebrik etmesinin ardından program sona erdi.

DİĞER HABERLER
Şanlıurfa’da şok operasyon 10 gözaltı

Şanlıurfa’da şok operasyon 10 gözaltı

27-03-2024 - GÜNCEL

 Başkan Mehmet Kuş’un Bir Sözü Daha Gerçeğe Dönüştü:

 Başkan Mehmet Kuş’un Bir Sözü Daha Gerçeğe Dönüştü:

27-03-2024 - GÜNCEL