CHP Milletvekili Aday adayı İsa Güçlü’den Uygur’a ziyaret 
Akademisyen sosyolog CHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İsa Güçlü, Urfada bugün Gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Ugur’u ziyaret etti. Gündeme dair fikir alışverişinde bulunarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel seçimlerde özellikle Şanlıurfa ve bölge siyasetini değerlendirdi. 
CHP Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı İsa Güçlü kimdir?
1983 yılında işçi-emekçi bir babanın 10 çocuğundan en büyükleri olarak Akçakale'de dünyaya geldi. Güçlü, ilk ve ortaöğretimi Akçakale’de lise eğitimini Şanlıurfa merkezde, yüksek öğrenimini de Mersin ve İstanbul Üniversitelerinde tamamlamıştır, 2007 yılında Kamu bürokrasisinde Sağlık bakanlığında göreve başlamış akabinde Başbakanlık uhdesinde de 3 yıl çalışmıştır, akabinde yine Sağlık Bakanlığında ve Mersin’de yer alan iki üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yaptı. "Sosyolog" ve "Acil Yardım ve Afet Yönetim Uzmanı" olan GÜÇLÜ,
"Yaşam Boyu Öğrenimi” şiar edinmiş ve sürekli kendi eğitim ve gelişimine yatırım yapan bir akademisyen olarak şu an hala Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesinde  kayıtlı öğrenci ve Gaziantep Üniversitesinde  "Sağlık  Hukuku" alanında ikinci yüksek lisansına(master) devam etmekte olup tez sunum aşamasındadır. Ayrıca çiftçilik de yapmakta olan İsa GÜÇLÜ çeşitli basın yayın organlarında köşe yazarlığı yapmakta ve "Christ" mahlası ile şiirler yazmaktadır. Memleket meseleleri, toplumsal hayat ve siyaset sosyolojisi alanında yüksek hassasiyetleri ile ilgisi olan ve kendini İnsan Hakları Savunucusu" olarak da tanımlayan   İsa GÜÇLÜ 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet  Halk Partisinden Şanlıurfa (Akçakale-Harran-Eyyubiye) A.Adayi olmuştur.