TFF 3. Lig 3.Grup'ta sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan ve ikinci yarı için daha detaylı planlar yapan kırmızı siyahlı devre arası kampını kazasız belasız bitirmek istiyor. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Besim Durmuş kaldığımız yerden devam dedi. 


Teknik heyet ve yönetimin kararı doğrultusunda transferlerde değinen Durmuş, bir stoperin ayrıldığını ve yerine başka bir stoper aldıklarını dile getirerek şu ifadelere yer verdi; 


“Devre arası kampı başladı. Bugün 2. Gün 10 gün buradayız. Buradaki kampın en önemli ayağı, sabah akşam yapacağımız antrenmanlara oyuncularımızı iştiraki, sakatlanmadan çalışma ortamı…

 

fizik şartlar gayet iyi, ilk yarı çok yoğun bir süreçten geçtik. Zihinsel ve mental olarak 1 hafta dinledikten sonra burada tekrar kaldığımız yerden başladık. İnşallah kazasız belasız herkesin katıldığı bir kamp geçiririz. 2 tane hazırlık maçımız var. Bizim istikrarlı bir kadromuz var. Daha çok oynamayan oyuncularımızı süre vermek istiyoruz. Onlar oynamak istiyoruz. Hem onların son halini görmek istiyoruz. Fazla oyuncu içeri almak istemiyoruz. Bir stoper arkadaşımız oynamadığı için ayrılma isteği oldu.

 

Kulübümüz ona olumlu baktı. Onun dışında bir stoper içeriye giriş yaptı. Oyuncu almak istemiyoruz. Bizim kadromuz bize yetiyor. Hem oyun istikrarımız hem oyuncu istikrarımız hem sakatlık olarak olumlu bir devre geçirdik. Şimdi kaldığımız yerden burada iyi çalışarak 2. Yarıya hazırlıklarımız devam ediyor.” Dedi.