Yaklaşan genel seçimler öncesi bütün teşkilatlarında kongre heyecanı yaşayan İyi Parti, Akçakale de de 2.olağan kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleşen 2. olağan kongrede, mevcut başkan İbrahim Toygar yeniden seçilerek güven tazeledi.


İyi Parti Akçakale ilçe başkanlığı 2. olağan İlçe kongresini Akçakale öğretmenler evinde gerçekleştirdi. Kongre; saygı duruşu,  istiklal marşının okunmasıyla başladı. Akçakale öğretmenler evi toplantı salonunda gerçekleşen kongreye Şanlıurfa iyi parti il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, İyi Parti Eyubiye ilçe başkanı Enver keskinbicak, İyi parti İl sekreteri Sedat Seymen katılım gösterdi. 


İyi Parti Akçakale 2. olağan kongresinde tek listeyle seçime giren İbrahim Toygar tekrar İyi Parti Akçakale İlçe Teşkilatı Başkanlığına seçildi. Toygar, seçime katılan delegelere teşekkür ederek, "beni bu göreve layık gören hemşerilerime şükran borçluyum" dedi.

KİRLİ EMELLERİ OLANLARA EN İYİ CEVABIMIZ…

Kongrede kendinse yönelik yapılan siyasi hamleleri eleştiren başkan Toygar, İyi partinin ve üzerimde kirli emelleri olanlara karşı en iyi cevabımız bu kongrede verilmiştir .” açıklamasını yaptı.Toygar şu açıklamalarda bulundu: 

Değerli iyilik hareketi gönüllüleri! 

Bugünkü kongremizde aday olmamam için günlerdir uğraşıp kirli oyunlar oynayan, siyasi duayen diye ortalıkta dolaşarak halkımızı kandıran, en ufak eleştiriye bile tahammül edemeyip bizleri tehdit ederek hedef alan zavallılara en iyi cevabı bugünkü kongreyle verdiğimizi düşünüyorum. 

Öncelikle oynanan bu oyunda, iyi parti genel başkanımız Sayın Meral AKŞENER il başkanımız sayın Mehmet Fedai Çakmaklı ve tüm Gönüldaşlarımızın gösterdiği sağ duyu ve özverili tavırlar sayesinde, Ödemiş olduğum bedelden, verdiğim tüm emeklere ahde vefa gösterilip bu oyunun oynanmasına müsaade etmemişlerdir. Sizlerin huzurunda başta genel başkanımız sayın Meral AKŞENER hanım efendiye, il başkanımız sayın Mehmet fedai Çakmaklıya ve tüm Gönüldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İYİ ki varsınız.” Dedi.

Kongre başarı temennilerinin ardından sona erdi.