Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 17. haftasında Deplasmanda Bornovaspor’ 3-2 mağlup olan Karaköprü Belediyespor deplasmanda ilk yenilgisini aldı. 

Lig’de 41 puan en yakın rakibine 10 puan fark ile 1. Sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip Tepecikspor karşısında 3 Puan ile ayrılmak istiyor.

O maçı geride bırakıtlarını, önümüzdeki Tepecikspor Maçına odaklandığını ve mağlubiyetler bazen galibiyetler için iyi bir fırsattır olduğunu dile getiren Durmuş, şunları söyledi:

“17 hafta sonra namağlup bir takımdık. Hafta sonu İzmir’de 3-2 kaybettik. O namağlup unvanımız gitti. O bizi böyle tatlı hayal kurmamızı gönlümüzü okşayan şeydi ama bizim asıl hedefimiz Şampiyon olmak. Yine puan farkı ile lideriz.

 

Oradan hiçbir zaman zihinsel olarak rahatsızlık duymuyoruz. Fakat mağlup olduk. Mağlubiyetin mazereti çok olur ama ben mazerete sığınmak istemiyorum. Çok agresif bir takımla karşılaştık. Rüzgar bize çok sorun yarattı. Topu indiremedik. Maçın başında 2 tane hatadan dolayı daha 2. Dakikada gol yedik.  Oyunu tutamadık maalesef…

 

 Topu yere indirmek istedik. Rüzgar hep sorun yarattı bize oyunun içine hakkim olamadık. Daha önce kazandığımız veya beraber kaldığımız maçlarda oyunun içinde tutuyorduk.  Oyununda iyi oynayan taraftarı bizdik. Bu sefer onu başaramadık. Bornova takımı çok iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Çok agresif oynadılar. Biz bundan sonra bu tür maçlarda karşılaşacağımızı da gördük. Bu bizim açımızdan daha iyi oldu. Mağlubiyetler bazen galibiyetler için iyi bir fırsattır. Bizde bunu fırsata çevirmek istiyoruz.

 

 Eksik yönlerimizi çalışıp böyle takımlarla karşılaştığımızda daha planlı işler yapmamız gerektiğinde gördük. Bu anlamda işin olumlu tarafına bakıyoruz. Ama 17 hafta sonra çok üzgünüz mağlup olduk. Onu orada bırakacağız. Ben oyuncularıma onu söyledim. Onu orada bırakıyoruz yolumuza bakacağız. Önümüzde bir tepecik maçı var. Ona bakıyoruz ona hazırlanıyoruz. Onun hazırlıklarına başladık. İnşallah seyircimizin desteğiyle tekrar yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.