Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor, yeni sezon öncesinde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Kırmızı siyahlı ekibi, sezonun ilk maçında deplasmanda Fatsaspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Besim Durmuş ve yardımcılarının tüm detayları gözden geçirdiği antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi. Sezonun ilk maçında mutlak galibiyete odaklanan takımda herhangi bir sakatlık bulunmazken, karşılaşma ise Cumartesi günü Fatsa İlçe Stadyumu'nda saat 15.30'da oynanacak.

 

“BİR HAYALİMİZ VAR”

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, deplasmanda kazanarak dönmek istediğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Yeni sezonun 3 etabında, son haftasına maç haftasına girdik. Ondan geriye saymaya başlamıştık. Bir hayalimiz var. Onun peşinden koşmak istiyoruz. İnşallah ilk haftayla… Hafta hafta giderek özelikle ilk hafta olumlu başlamak çok önemli. Bugün itibariyle 5 günümüz kaldı. Fatsaspor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek hem sahada maçın sonuna kadar başımıza ne gelirse gelsin bırakmadan kazanan davranışı ortaya koyup, oradan kazanarak dönmek istiyoruz. Olumlu başlamak futbolda her zaman psikolojik olarak çok büyük destek kaynak oluyor. Bizim için ilk hafta önemli inşallah o maçı hem iyi oynayarak hemde kazanarak dönmek istiyoruz. Sonu da inşallah Şampiyonluk olur.  Beklentilerimizi biliyoruz. Kulübümüz iyi bir organizasyon ortaya koydu. İnşallah biz da onu hafta hafta içini doldurarak. Yılsonunda mutlu sona ulaşacağız.” Dedi.