Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 11. haftasında deplasmanda 1922 Konyaspor’u 3-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. 
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Önümüzdeki maç her maçtan daha değerli olduğunu dile getirdi. Mental yorgunluklarını olduğunu dile getiren Durmuş Şu ifadelere yer verdi;  “Hafta sonu Konya’da 3-0 net bir skorla tekrar evimize döndük. Biz maça hafta hafta bakıyoruz. En önemli maç önümüzdeki oynayacağımız maç… Bu anlamda Hafta sonu oynayacağımız Bayburt maçı her maçtan daha önemli. Son 3-4 haftamız kaldı. Yorgunluklar birikmeye başladı. Yağışlar ilgili sahalar ağırlaştı. Sarı kartlar çoğalmaya başladı. Geçen hafta iç sahada eksik kalmıştık. Biraz mental yorgunluğumuz var. Bunu yönete bilirsek inşallah kalan maçlarımızı kazanarak devreye çok rahat girmek istiyoruz. 

“BAY HAFTASINA GİRİYORUZ”
Bayburt maçından sonra bay haftasına giriyoruz. Biraz dinlenme fırsatı biraz sakatlıklarımız ve yorgunluğumuzu tolere etme fırsatımızda var. Hafta sonu inşallah iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. 

“ŞAMPİYONLUK ŞARKISI”
Son haftalarda şöyle bir şeylerle karşılaşıyoruz.  Etrafımızda bize yakın olanlar bizi takip edenler hatta oyuncularımız. Kazandıkça yolculuklarda kamplarda seyahat ederken hep böyle şampiyonluk üzerine yorumlar ve şarkılar söylenmeye başlandı. Bunun için daha erken ama şu bir gerçek. Biz geçen yıl play-off oynadık. Yarı finalden geri döndük. Bir kasa işlemiş bir hafızası var kulübün bu yıl daha sağlam gidiyoruz. Şampiyon olacakmıyız, play-off’a kalacakmıyızdan daha ziyade bu kendiliğinden gelişen bir durum. Bizim hedefimiz belli onu sezon başı koyduk. Hafta hafta ilerleyeceğiz. Kazanmanın verdiği davranıştan dolayı, etrafımızdakiler ve bizi takip edenler bunu söyleyince bu otomatikman futbolculara da yansıyor. Daha önce söylediğim gibi biz maç maç bakıyoruz. İnşallah sonu iyi olacak.” Dedi. 
Karaköprü Belediyespor 26 Kasım Pazar Günü saat 14.00’da Faruk Çelik Stadında Bayburt Özel İdare Spor’u konuk edecek.