Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde gençlerin spor yapabilmesi için sentetik çim sahalar kazandırırken, Överler Mahallesinde yapılan sentetik çim sahayla yatırmalarına yenisini ekledi

 

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere yatırım yaparak kırsalı kalkındırmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla kırsal mahallelere merkezdekinden farksız olarak hizmetler götürülürken, kırsaldaki gençlere konforlu ve güvenli spor alanı oluşturmak için sentetik çim sahalar kazandırılıyor.

 

İlçeye bağlı Överler Kırsal Mahallesinde inşa edilen sentetik çim sahanın yapımı tamamlanırken kırsaldaki çocuklar sahada güvenli bir şekilde top oynamaya başladı. Överler Mahallesi ile çevre mahallelerdeki gençler bu sahada köyler arası turnuvalar düzenleyip spor faaliyetleri gerçekleştirebilecek.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, nüfusun önemli bir oranını oluşturan genç kesime hizmetin en güzelini sunmaya ve onları geleceğe daha iyi hazırlamak için uğraştıklarını dile getirerek kırsaldaki çocukların güvenli bir şekilde spor yapabilecekleri, oyun oynayabilecekleri spor alanları oluşturduklarını ifade etti.

 

Överler Mahallesinde de talep edilen sahayı kısa sürede tamamladıklarını ifade eden Başkan Baydilli, “"Gençlerimize, çocuklarımıza hizmet etmek bizim için çok kıymetlidir. Kırsalda yaşayan çocuklarımıza da merkezdeki hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizin kalkınmasına yönelik çalışmaların dışında kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz.

 

Son olarak Överler Mahallemizdeki sahamızın da yapımı bitmek üzere ve kısa süre sonra hemen yanındaki okulda eğitim gören gençlerimiz, çocuklarımız dilediğince orada oyun oynayabilecek. Sentetik çim sahamız Överler Mahallemizdeki ve çevre mahallelerdeki gençlere, çocuklara hayırlı olsun" diye konuştu. 

 

Mahalledeki çocuklar sahayı kendilerine kazandıran Başkan Baydilli’ye ve kırsal hizmetler ekiplerine teşekkür ettiler. Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde sentetik çim saha, çok amaçlı salon ve diğer yatırımlarını programlı bir şekilde sürdürüyor.