KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLAR SPORLA GELİŞİYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından gençlerinin zamanını sporla değerlendirmesi için açtığı spor kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriyor.

YEREL - 11-05-2023 12:46

KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLAR SPORLA GELİŞİYOR


Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki çocukların boş zamanlarını sporla değerlendirmesi için açılan spor kursları çocukların ve gençlerin uğrak yeri oldu.

 

Karaköprü Belediyesi’nin Çankaya Mahallesinde bulunan çadır spor merkezinde, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik basketbol, voleybol kursu verilirken, kurslara katılım gösteren gençlerin spora adapte olması ve spor disiplini kazanması hedefleniyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gençlerin spor yapmasına, sporla uğraşmalarına çok önem verdiklerini söyledi.

 

Başkan Baydilli, “Spor İşleri Müdürlüğümüz tarafından 7-14 yaş arasındaki çocuklarımıza yönelik açılan kurslarda çocuklar okuldan kalan zamanlarını, hafta sonunu spor yaparak en güzel şekilde değerlendiriyor. Spor Merkezlerimizde uzman eğitmenler tarafından gençlere farklı branşlarda spor eğitimi veriliyor, güzel antrenmanlar yapılıyor ve en önemli çocuklarımız zamanını spor yaparak verimli değerlendiriyor. Tüm çocuklarımızı kurslarımıza spor yapmaya davet ediyorum” dedi.    

 

Kurslara gelen çocuklar da kendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

 

Öte yandan, kurslara başvuru yapmak isteyen 7-14 yaş grubu çocuklar için müracaat ve kayıt işlemleri kendilerine en yakın Karaköprü belediyesinin spor merkezlerinden birine gidip kayıt oluşturabilir.

DİĞER HABERLER
Şanlıurfa’da vefat ve taziye haberleri

Şanlıurfa’da vefat ve taziye haberleri

28-03-2024 - YEREL

Kadını darp eden şahıs yakalandı

Kadını darp eden şahıs yakalandı

27-03-2024 - YEREL