Halfeti ilçesine bağlı kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek destek turlarına devam eden Milletvekili Pınarbaşı, vatandaşlara 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.
28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Halfetili vatandaşların gereğini yapacağına inandığını söyleyen Pınarbaşı, "Sandıklarda cumhurbaşkanımıza olan sonsuz güvenimizi yükselterek göstereceğiz. Güçlü iktidar, güçlü cumhurbaşkanıyla Türkiye'nin yüzyılında vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz ve her an hizmetinizde olmaya devam edeceğiz" dedi.

PINARBAŞI “SAĞLAM ADIMLARLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”
Türkiye'nin yoluna sağlam ve emin adımlarla devam edeceğini vurgulayan Pınarbaşı, "Güçlü bir cumhurbaşkanı, güçlü bir iktidar ve güçlü bir meclis kadrosuyla yola devam edeceğiz. Ama sadece seçimle iş bitmiyor. Asıl iş ondan sonra başlıyor. Gerek Birecik'te gerekse de Halfeti'de köylerimizde, ilçe merkezlerimizde daha bir sürü işimiz var. Bu bizim için zor mu? Zor değil! Biz zaten hep zorları yapan, zorluklarla mücadele eden bir kadroyuz. Onun için her şeyin hakkından geleceğiz" ifadelerini kullandı.