ŞANLIURFA’NIN GENÇLİĞİNE GÜVENİYOR ONLARLA GURUR DUYUYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, “Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’mızda geleceğimizin teminatı gençlerimize güveniyor, başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

YEREL - 18-05-2023 17:38

ŞANLIURFA’NIN GENÇLİĞİNE GÜVENİYOR ONLARLA GURUR DUYUYORUZ

Başkan Beyazgül, “ 19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin bağımsızlık inancından aldığı güçle Milli Mücadeleyi başlattığı düşman işgaline karşı Anadolu’nun her köşesinde yükselen istiklal ve istikbal ruhunun kıvılcım aldığı gündür.

Türk milleti, İstiklal Mücadelesi boyunca hiçbir millete nasip olmayan azim ve cesaretle göğsünü düşmana siper ederek vatanını, bayrağını savunmuş ve destansı bir zafer elde etmiştir.  Gençlerimiz de Milli Mücadeleden bugüne her dönemde gösterdikleri kahramanlık ve gayretle ülkemizin ümidi olduklarını ortaya koymuşlardır.

Sevgili gençler, Türkiye Yüzyılının Parlayan Yıldızı Şanlıurfa’mızda sizlerle beraber nice başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır. Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında hisseden sizler, en büyük güvencemiz Türkiye’nin yarınları için umudumuz ve en büyük gücümüzsünüz.

“Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sözü ışığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda sizler için hazır hale getirdiğimiz gençlik merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları ve birçok sosyal donatı alanlarını sizlerin kullanımına sunduk. Yakın zamanda tamamlanacak olan Bilim Merkezimizle de Bilimin Güneşinin Şanlıurfa’da parlayacağına hep birlikte şahitlik edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yarınlarımızın teminatı olan tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını tekrar kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum.”

DİĞER HABERLER
Kadını darp eden şahıs yakalandı

Kadını darp eden şahıs yakalandı

27-03-2024 - YEREL

Gençlerin Desteğiyle Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii Yeniden Açıldı

Gençlerin Desteğiyle Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii Yeniden Açıldı

26-03-2024 - YEREL