Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 

Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 

YEREL - 01-05-2023 10:46

Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 

Akçakale sorumluluk bölgesinde bulunan Telabyad bölgesi polis noktasında yapılan arama tarama çalışmalarında; PKK-PYD terör örgütünün ülkemiz genelinde yapmayı planladığı bombalı saldırı eylemlerinde kullanacağı patlayıcı malzemelerin tespiti ve olaya müdahale esnasında meydana gelen patlamada şehadete yürüyen polis memurlarımız Özgür Barçın ve Resul Barutcu için Valimiz Sayın Salih Ayhan ve il protokolümüzün katılımlarıyla GAP Havalimanında tören düzenlendi.

Törende şehitlerimizin özgeçmişleri okundu. 1 çocuk babası polis memurumuz Resul Barutcu ile 3 çocuk babası polis memurumuz Özgür Barçın’ı memleketlerine uğurlamak için düzenlenen törende, Valimiz Sayın Salih Ayhan konuşma yaptı. Konuşmasında; “Ülkemizin birliği, bütünlüğü, milletimizin huzuru ve güvenliği uğruna canını fedâ eden muazzez şehitlerimizi ebedî yolculuğuna uğurlamak, onlara karşı son görevimizi ifâ etmek ve onları cennete uğurlamak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yüce Rabbimizin rahmeti ile onları saracağına ve Peygamber efendimize komşu eyleyeceğine yürekten inanıyoruz. Allah; şehitlerimizin kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine sabr-ı cemil ve metanet lütfeylesin! Aziz milletimizin başı sağ olsun! Kahraman arkadaşlarımızı kaybettik, acımız çok büyük. Ancak bilinmelidir ki gücümüz, cesaretimiz ve kararlılığımız daha da büyük… Bugün gözyaşımızı içimize akıtacağız, hainleri de asla sevindirmeyeceğiz! Ben buradan PKK’ya, PKK’nın kollarına, onun sempatizanlarına ve işbirlikçilerine seslenmek istiyorum: Alçak emellerinize asla ulaşamayacaksınız. Asla Kazanamayacaksınız! Biz, hiçbir zaman yeise kapılmadık, kapılmayacağız. Biz bu topraklara çok ağır bedeller ödedik, bu toprakların ne ilk şehidi ne de son şehidi… Bizlere bu acıyı yaşatan hain terör örgütü PKK-PYD’nin her türlü uzantıları, onların destekçileri ve işbirlikçileri, şunu iyi bilin: Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan saldırılarınıza karşı, kahraman silah arkadaşlarımızın kararlı mücadelesiyle, sizleri kendi kanınızda boğarak bu saldırıların bedelini çok ağır biçimde ödeteceğiz! Milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağınızı kafanıza sokacaksınız! Çünkü, şehitlerimizin silah arkadaşlarına sözümüz var! Çünkü, Resul ve Özgür kardeşlerimizin evlatlarına sözümüz var! Çünkü, kalbi bu topraklar için atanlara sözümüz var! Rabbim, bu sözümüzü yerine getirmeyi nasip etsin. Rabbim, şehitlerimizin ailelerine karşı bizleri mahcup etmesin.” dedi. Vali Ayhan, terörle olan mücadelemizin kararlı bir biçimde devam ettirileceğini dile getirerek şehitlerimize rahmet dileyip konuşmasını sonlandırdı. 

Törenin ardından şehitlerimiz Özgür Barçın memleketi Ankara’ya, Resul Barutcu ise Osmaniye’ye uğurlandı. 

Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. 

1Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
2Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
3Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
4Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
5Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
6Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
7Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
8Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
9Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
10Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
11Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
12Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
13Şehit polisler melmeketlerine uğurlandı 
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa’da vefat ve taziye haberleri

Şanlıurfa’da vefat ve taziye haberleri

28-03-2024 - YEREL

Kadını darp eden şahıs yakalandı

Kadını darp eden şahıs yakalandı

27-03-2024 - YEREL

Gençlerin Desteğiyle Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii Yeniden Açıldı

Gençlerin Desteğiyle Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii Yeniden Açıldı

26-03-2024 - YEREL

Bugün şanlıurfa’da taziye ve vefat haberi

Bugün şanlıurfa’da taziye ve vefat haberi

25-03-2024 - YEREL

Günyüzü Derneği İdlib'e Yardım

Günyüzü Derneği İdlib'e Yardım

25-03-2024 - YEREL