Yaptığı yardım çalışmalarıyla halkın takdirini kazanan Umut Kervanı, bölge illerinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da yoğun bir çalışma yürütüyor.
Şanlıurfa'da depremzedeler için hummalı bir çalışma yürüten Umut Kervanı Şanlıurfa, yardım faaliyetlerine aralıksız sürdürüyor.
Depremin ilk gününden itibaren sahada olan Umut Kervanı, depremin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen gelen yardımları maddi durumu olmayan, muhtaç ve depremzede ailelere ulaştırmaya devam ediyor.
Depremin ilk gününden beri depremzedeleri yalnız bırakmayan Umut Kervanı Şanlıurfa, yardım çalışmalarıyla mülteci, muhtaç ve depremzede ailelere, bir ay yetecek miktarda koliler hazırlayarak mağdur ve depremzedelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.
"Bu yardımları Allah rızası için yapıyoruz"
Depremzedelere yönelik yardım faaliyetleri ile ilgili konuşan Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Mahmut Çelik, "Umut Kervanı olarak depremin meydana geldiği ilk günden bu yana depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Umut Kervanı olarak çadır, battaniye, gıda, giyim ve sıcak yemek olarak ilk günden bu yana kardeşlerimize yardım ediyoruz. Yardımı yaparken sadece Allah'ın rızası için yapıyoruz. Depremzede kardeşlerimizden hiçbir beklentimiz olmadan bu yardımları Allah rızası için yapıyoruz. Yardımlarımız devam etmektedir. Umut Kervanı olarak şu anda Şanlıurfa'da depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Kardeşlerimize yardım götüreceğiz. Sıkıntılar devam ettiği sürece yardımlarımız devam edecektir. Bu konuda hayır sahipleri bizlere destek verirlerse bizler de inşallah kardeşlerimize yardım etmeye çalışacağız. Allah, katkıda bulunan herkesten razı olsun. Bu yardımları sırf Allah rızası için yaptığımızdan dolayı bütün hayır sahiplerinden yardım bekliyoruz. Onlar bizlere destek verdikçe bizler de gerek deprem bölgesine ve gerek ise Şanlıurfa'da bu yardımlarımız kesintisiz bir şekilde devam edecektir inşallah." ifadelerini kullandı.