Vali Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerine devam ederek Hilvan ve Bozova esnafıyla bir araya geldi.

 

İlçe ziyaretlerine büyük önem veren Vali Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte gittiği Hilvan’da ilk olarak çarşı esnafı ile bir araya geldi. İşlerinde bereketli kazançlar dileklerini ileten Vali Şıldak’a ilçe esnafı da teşekkür etti. 

Esnaf gezisinin ardından İlçe Güvenlik Toplantısına katılan Vali Şıldak, huzurun temini ve seçim güvenliği konusunda en üst seviyede duyarlılıkla hareket ettiklerini ifade etti.

Kaymakam Orhan Gazi Karakaş’ın da eşlik ettiği Hilvan temaslarının ardından Bozova’ya giden Vali Şıldak, yine çarşı esnafı ve alışverişte olan vatandaşlarla buluştu. Bozovalıların kendisine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür eden Vali Şıldak, ziyaretlerinin süreceği sözünü verdi.

İlçe programları kapsamında Bozova Kaymakamlığında gerçekleştirilen İlçe Güvenlik Toplantısına da katılan Vali Şıldak, iftarda ise Bozovalı vatandaşlarla buluştu.

Atatürk Barajı tesislerinde düzenlenen iftar programının ardından katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Şıldak “Başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleri olmak üzere iftar soframızda misafir bulunan, davetimize icabet eden sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Devletimizin milletiyle el birliğiyle üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Bu yönümüzün ne kadar güçlü olduğunu en son 6 Şubat depremlerinde yaşadık. İlimizi ve Bozova’yı da etkileyen bu büyük afette devletimizin gücü, milletimizin cömertliği, dayanışması ve birlikteliği ile bir araya gelince ne kadar kısa sürede ayağa kalktığımızı, acılarımızı sardığımızı görüyoruz.  Bu da bize şunu gösteriyor; milletimiz gerçekten asil bir millet. Her türlü zorluğun üstesinden gelip birlik ve beraberliğin gücüyle yoluna devam edebilen büyük bir devletiz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde onun tecrübesiyle hem uluslararası camiada güçleniyoruz hem ülkemizin kendi içindeki sorunlarını birer birer çözüyoruz ve daha güçlü bir ülke haline geliyoruz” dedi.

İftarın ardından Vali Şıldak, Kaymakam İbrahim Yeşilyurt’a ve ekibine teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.