Şanlıurfa Spor Severler Platformu tarafından düzenlenen Şanlıurfa Spor Ödülleri töreninde, İş Adamı ve Kasaptaşı Gençleri Antrenörü Süleyman Hicri, "Yılın Antrenörü" ödülüne layık görüldü.

Şanlıurfa’da düzenlenen törende Süleyman Hicri ödülünü Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ’dan aldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programa, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ, Şanlıurfa BESİ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı M.Veyis Güloğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Murat Bilen, iş Adamı Ömer Ölüoğlu, Şanlıurfa Yüzme İl Temsilcisi İbrahim İztivan sporcu ve çok sayıda sporseverler katıldı.

Sporun Şanlıurfa’da daha fazla kitlelere yayılması amacıyla yapmış olduğu çalışmalar ve Kasaptaşı Gençleri grubunu kurup tüm kesimleri sağlıklı bir yaşam için spora davet etmesiyle büyük kitlere ulaşmayı başaran ‘Yılın Antrenörü’ ödülünü alan Süleyman Hicri, ödülü alırken yaptığı konuşmada, böyle anlamlı günde ödüle layık görülmesinden dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 Hicri, "Bu ödülü almak Kasaptaşı Gençleri olarak beni ve arkadaşlarımı gururlandırdı. Böyle değerli insanların beni ödüllendirmesi beni çok mutlu etti. Elimden gelenin daha fazlasıyla Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceğim. Burada herkese çağrım, hayat, sağlık ile anlam kazanır. Bu kazanım da sporla olur. Küçük büyük kadın erkek demeden herkesi spora davet ediyorum" diye konuştu.