Yarın gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri ile ilgili Karaköprü Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli vatandaşlara bir çağrıda bulundu. Başkan Baydilli, seçimlerin yüksek katılımla gerçekleşmesini beklediğini ve vatandaşlık görevi olarak tüm vatandaşların oyunu kullanmasının önemli olduğunu dile getirdi.

 

Başkan Baydilli yarınki seçimlerle ilgili vatandaşlardan şu istek ve temennilerde bulundu:

 

“Şehrimizi, ilçelerimizin 5 yılını yönetecek kadroların seçileceği çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak yaklaşık 2 aydır yoğun bir seçim kampanyası yürüttük ve artık karar kıymetli vatandaşlarımızındır. Yarın vatandaşlarımızın sandıkta vereceği kararla ilçemizin ve şehrimizin önümüzdeki beş yılının kaderi belirlenecektir. Allah ülkemize, şehrimize ve milletimize hayırlısını nasip etsin.

 

Oy kullanmak önemli bir vatandaşlık görevidir ve katılımcı demokrasinin bir gereğidir. Tüm vatandaşlarımızın demokrasi değerlerine, siyasi iradeye ve yönetimsel duyarlılığa sahip çıkmaları adına oy kullanmaları büyük önem arz ediyor. Bu anlamda yarınki seçimlerde kıymetli hemşerilerimden sandıklara gitmelerini ve hür iradeleri ile en demokratik hak olan tercihlerini kullanmalarını rica ediyorum.

 

Bunun yanında değerli hemşerilerimden ricam lütfen seçim günü sağduyulu olalım. Seçimle ilgili yasaklara ve kurallara uyalım, özellikle silah taşıma veya seçim sonrası kutlama ve benzeri faaliyetlerde kesinlikle havaya ateş etme, silahla kutlama gibi durumlara girmeyelim. İnşallah demokratik ve hoşgörülü bir ortamda güzel bir seçim olacaktır, vatandaşlık görevini yaparak oy kullanacak olan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.

 

Mahalli idareler seçimlerin sonucunun ülkemize, Şanlıurfa’mıza, Karaköprü’müze ve tüm milletimize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”